website Wijkraad Amsterdamse Buurten Haarlem
Tot. aantal pag. bekeken: 314.002
Huidige pag. bekeken: 47.116

17 februari 2019

Wilt u ook deel uitmaken van een wijkraad?
Dan is dit nu uw kans…

Wij zijn op zoek naar nieuwe ondersteuning.
Wij vragen mensen die gemotiveerd zijn om af en toe in hun vrije tijd voor onze wijk klaar te staan om:
Uw wijk te vertegenwoordigen in werkgroepen of deel uit te maken van de wijkkrantredactie
Met voorstellen of oplossingen te komen voor verbeterpunten in de wijk.
-    Mee te denken met de andere wijkraadsleden.
-    Uw wijk te monitoren, zodat u weet wat er zoal speelt, zowel positief als negatief.
-    Contact te onderhouden met andere wijkraden, politici en het belangrijkste: de buurtbewoners.
Hebt u zin om ons wijkraadteam te versterken, neemt u dan contact op met het secretariaat
via het e-mailadres secretariaat@wijkraadab.nl

De leden van de wijkraad stellen zich voor:
(verandering in samenstelling per 18 december 2018)

Irene Helmond

Voorzitter/Secretaris :- Lid dagelijks bestuur.- Begon in de wijkraad in de werkgroep Verkeer. Gekozen door de wijkraad als Secretaris en nu als Voorzitter/Secretaris.

Elly Aafjes

Vice Voorzitter/Penningmeester: - Lid dagelijks bestuur.Woont sinds een paar jaar in de Amsterdamse buurt. Van origine is zij geen Haarlemse, maar vind het fijn wonen hier. Zij is enkele maanden aspirant lid geweest, voordat zij de stap gemaakt heeft naar wijkraadslid afgelopen november. Zij zet zich in voor en met de wijkraad.

Fred Spaansen

Siteadmin-Lid: - Is sinds 2007 3 jaar Lid geweest van de wijkraad oude Amsterdamse Buurt, met als laatste functie Interim-Voorzitter, daarna sinds september 2011 lid van de wijkraad nieuwe Amsterdamse buurt. Is lid van de Bewoners Commissie van Elan Wonen Amsterdamse Buurt/Spaarnoogplan en sinds midden 2014 is hij webmaster van de SP Haarlem en zit hij in de Regionale Kader Groep Noord-West FNV Taxi . Werkt zelf ook als Taxichauffeur groepsvervoer.
Fred beheert de site, twitter en Facebook.

Wijkraadondersteunende leden:

Gerard Tensen

Wijkraadsondersteuning/redacteur wijkkrant: - .Zat al vele jaren in de wijkraad, eerst in de nieuwe Amsterdamse buurt en in de wijkraad Amsterdamse buurten. Maakt de wijkkrant en is in het dagelijks leven taxichauffeur.

Richard Terreehorst

Wijkraadsondersteuning:-Na het volgen van diverse wijkraadsvergaderingen heeft hij aangegeven in de nieuwe periode dat hij ondersteunend lid wil zijn. Volgt het Teylerplein en parkeren.

Letty de Boer

Wijkraadsondersteuning: -Na enkele malen onze wijkraadsvergadering gevolgd te hebben heeft Letty aangegeven ons te willen ondersteunen. Zij is vroeger secretaris van de wijkraad Slachthuisbuurt geweest.

Mariska van Zeeland

Wijkraadsondersteuning: -Na het volgen van diverse wijkraadsvergaderingen heeft ook zij aangegeven in de nieuwe periode de wijkraad te ondersteunen. Vroeger penningmeester en wijkraadslid geweest in de wijkraad oude Amsterdamse buurt.

Jan Appel

Wijkraadsondersteuning.- Begon  in de werkgroep Amsterdamse Vaart en vertegenwoordigd de wijkraad in het project Oostpoort en is ambassadeur van Spaarnelanden.